Oldenjong chatroom

Gezellige chat voor jong en oud.

Faq

Gebruiksaanwijzing chat

Ik vind de letters te klein!

Ik heb de grote van de font op 20px; gezet. Das groter dan normaal maar niet iedereen vind grote letters prettig dus durf ik niet hoger.
Indien je dit alsnog te klein vind en je zit via de browser mee te lezen, kun je voor jezelf nog groter gaan door de CTRL toets in te drukken en met je muiswiel naar boven te scrollen. Om de standaard grote weer in te stellen druk je CTRL + 0 in. Vanzelf sprekend is omlaag scrollen weer kleiner

Hoe log ik uit?

Links boven in de chat ziet u drie puntjes. Als u daarop klikt opent een menu, klik vervolgens op de pijl en u kunt uitloggen.

Hoe reset ik mijn wachtwoord? ik ben mijn wachtwoord kwijt.

Deze chat zal nooit automatische emails sturen om een wachtwoord te resetten. Geautomatiseerde email berichten om een wachtwoord te resetten of account te activeren zijn onbetrouwbaar en komen vaak niet aan wegens spamfilters. Wij houden het voor nu lekker simpel i.v.m. beveiliging. U kunt contact opnemen met de beheerders. Het adres word weergegeven wanneer u op “”Wachtwoord vergeten drukt”.

Ik kan bepaalde personen niet lezen in de chat.

Waarschijnlijk wil je die niet lezen dan omdat je hem op negeer modus hebt gezet of het is per ongeluk gegaan. Bij de namelijst techts staat een streep door deze persoon Druk op het oog om deze persoon van je negeer lijst te halen en je kunt alles wat deze persoon te melden heeft weer meelezen.

Ik wil mijn eigen foto als avatar.

Dat kan. In de chat heb je Links bovenaan drie witte stipjes als je daarop klikt kan je onderaan het scherm wat verschijnt op een hoofdje klikken er staat dan Avatar en status. Daarna klikt u op bestand uploaden en browse vervolgens naar de foto op de computer die u wilt uploaden. Selecteer de foto en klik open. Klik vervolgens op invoegen en voila.